Fundació Miró


2014 BEQUES PILAR JUNCOSANOTA IMPORTANT: Per motius interns, la publicació dels resultats d'aquesta convocatòria no es produirà fins la setmana del 20 d'octubre. Disculpau les molèsties.


#1 Beca Pilar Juncosa d’Investigació sobre Miró i el seu context artisticocultural

#2 Beca Pilar Juncosa a un projecte d’educació artística

#3 Beques de formació per a participar als cursos dels tallers d’obra gràfica de Joan Miró

#4 Beques de formació artística a d’altres centres


La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, seguint la voluntat dels seus fundadors, vol promoure i difondre els valors creatius contemporanis, ajudar les joves generacions d’artistes en la seva formació i impulsar-los en el seu compromís d’innovació i de recerca sincera de nous camins de creació.

Així mateix, desitja promoure treballs d’investigació sobre la vida i l’obra de Joan Miró, així com el seu context artístic i cultural, especialment els seus aspectes menys coneguts.

També vol col•laborar en el reconeixement del seu exemple creatiu i vital mitjançant programes i projectes educatius que apropin l’art contemporani a la societat.

 


FULLETÓ BEQUES PILAR JUNCOSA 2014 658 KB

FORMULARI 670 KBPREMIS I BEQUES 2013La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, seguint la voluntat dels seus fundadors, vol promoure i difondre els valors creatius contemporanis, ajudar les joves generacions d’artistes en la seva formació i impulsarlos
en el seu compromís d’innovació i de recerca sincera de nous camins de creació.

Així mateix, desitja promoure treballs d’investigació sobre la vida i l’obra de Joan Miró, així com el seu context artístic i cultural, especialment els seus aspectes menys coneguts.

També vol col·laborar en el reconeixement del seu exemple creatiu i vital mitjançant programes i projectes educatius que apropin l’art contemporani a la societat.

 


Enllaços relacionats

Bases convocatòria PREMIS I BEQUES 2013
PREMIS I BEQUES 2013PREMIS I BEQUES PILAR JUNCOSA I SOTHEBY'S 2013

Data límit de presentació de candidatures: 31 de juliol de 2013
Consultau les bases a:
http://miro.palmademallorca.es