Fundació Miró


DIES DE PISCOANÀLISI I ARTDIES DE PICOANÀLISI I ART

6 i 7 de setembre
De 17 a 21 hores
Lloc de l’acte:
Fundació Pilar i Joan Miró a MallorcaL’objectiu de “Dies de Psicoanàlisi i Art” és difondre la recerca realitzada sobre les influències mútues entre la psicoanàlisi freudiana i la pràctica artística. Més en concret, sobre la interpretació psicoanalítica de les obres d’art i sobre l’art com a model d’experiència cog- nitiva i expressiva.

Sobre aquestes qüestions s’organitza un col•loqui entorn dels mecanismes que operen en l’experiència estètica, principalment la recepció estètica, i una conferència del Dr. Lastória sobre la sublimació en l’experiència estètica. Ambdós actes estaran oberts a la participació del públic

Els participants són, a més dels membres del GR CRIP- CON Drs. Mateu Cabot i Pau Frau, són el Dr. Lastórica, professor titular de Psicologia en la UNESP i psicoana- lista en exercici, el Dr. Jordi Pich, professor titular de Psicologia en la UIB i degà de la Facultat de Psicologia i el Sr. Carlos Farrés, psicoanalista en exercici. L’organització és a càrrec del Grup de Recerca Co- rrents crítiques del pensament contemporani (GR CRIPCON) de la UIB, en el seu programa d’investigació conjunta amb el GR Teoría Crítica: tecnologia, cultu- ra e formação de la Universidade Estadual Paulista (UNESP, São Paulo-Brasil) del qual el Dr. Lastória és l’investigador principal.

 


Informació i Programa 1725 KB

Cartell 6617 KB