Fundació Miró


DIA INTERNACIONAL DE LA DONA A LA FUNDACIÓ PILAR I JOAN MIRÓQuè? Visites temàtiques centrades en l'univers femení de Miró per commemorar el Dia de la Dona
Quan? dimecres 8 de març de 2017
Públic? Escolar

MONMIRÓ EN FEMENÍ

Des de la Fundació Pilar i Joan Miró volem sumar-nos a la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març de 2017. Així realitzarem una activitat especial amb els centres educatius que aquest dia ens visitaran.

Les visites escolars “MonMiró”, dirigides a Infantil i Primària, tenen com a objectiu acostar els alumnes al personatge i a l'obra de Joan Miró. El dia 8 de març, la visita “MonMiró” es realitzarà d’una manera singular, convertint-se en “MonMiró en femení”. Ens submergirem en un univers únic i en un llenguatge ple de signes amb què l’artista representaven la figura de la dona.

LÍNIA PEDAGÒGICA DE LA FUNDACIÓ

Miró desitjava que la Fundació Pilar i Joan Miró fos un canal per apropar l'art a tots els sectors ciutadans. El Departament Educatiu vol fer realitat aquest desig a través d'un ampli programa que intenta fomentar un esperit reflexiu i crític, així com una actitud de contemplació envers les obres.