Fundació Miró


PRIMERA EXPOSICIÓ INDIVIDUAL DE JOAN MIRÓ A COREA. “MIRÓ A MALLORCA. UN ESPERIT SALVATGE”26 de juny a 24 de setembre de 2016

Sejong Art Center, Seúl, Corea del Sud
Organitzadors: Michuhol Art Center Association / DCommunication Inc / Fundació Pilar i Joan Miró
Patrocinador: The Asia Bussiness Daily

Més de 250 obres de Joan Miró creades a Mallorca formen la primera exposició individual de l’artista a Corea, provinents de la Fundació Pilar i Joan Miró i de col•leccions privades. La selecció, que s’exhibirà en el centre d’art de Seúl Sejong Art Center en una superfície de 1.322 m2, ofereix un conjunt de claus per aproximar-nos a l’esperit i al pensament de l’artista.

La mostra realitza un recorregut per diferents àmbits temàtics. D’una banda, la gran afecció que Miró sent per les seves arrels i la seva identitat, aspectes que influeixen de manera molt directa en la seva obra. D’altra banda, el compromís de recerca dels seus mètodes de treball basat en les principals influències plàstiques del segle XX: les arrels anti-art dels moviments Dadà i Surrealista, l'Expressionisme abstracte americà i l'art oriental.

Els visitants podran conèixer la fecunditat creadora de l'artista mitjançant els seus recursos plàstics, la seva varietat de tècniques i materials, i la seva particular iconografia, que testimonien el seu afany insaciable de renovació i ruptura que caracteritza la seva última etapa creativa a Mallorca (1956-1981).

L’exposició s’inaugura el dia 26 de juny i estarà oberta fins el 24 de setembre de 2016.

 

Enllaços relacionats

VÍDEO DE RECORREGUT PER L'EXPOSICIÓ DE COREA. CLICA AQUÍ!


RECORREGUT VIRTUAL EXPOSICIÓ COREAVIDEO "MIRÓ EN MALLORCA. UN ESPÍRITU SALVAJE"