Fundació Miró


JOAN MIRÓ. MIRADES A LA COL·LECCIÓ & TALLERS D'OBRA GRÀFICA DE JOAN MIRÓ3/06/2016 - 11/06/2017

Presentació de la nova exposició Joan Miró. Mirades a la col·lecció que selecciona una part important del fons de l’artista provinent de la col·lecció de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, de col·leccions privades i del Govern de les Illes Balears. 146 obres de les dècades dels seixanta als vuitanta, que ens introdueixen en l’univers creatiu de l’artista.

L'essència de la creació mironiana corresponent a la seva darrera etapa, centrada en el procés creatiu de l'artista. Una mostra representativa en la qual es descobreix a un Miró transgressor, més experimental que en èpoques anteriors. Una visita a l'exposició permet apreciar diferents àmbits creatius: la concepció del paisatge, l'influència de l'expressionisme americà, la proximitat a la caligrafia oriental i l'ús quotidià d'objectes.

També es podrá visitar la mostra Tallers d'obra gràfica de Joan Miró. Una recopilació de projectes realitzats en el camp de l'estampa durant els 22 anys de funcionament dels tallers de la Fundació, fets pels artistes que han passat pels mateixos.

 

Dossier de premsa Joan Miró. Mirades a la col·lecció i Tallers d'obra gràfica de Joan Miró 1430 KB

1421 KB