Fundació Miró


La Fundació rep la visita d'un grup de bloguers nacionalsLa Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, pertanyent a l’Ajuntament de Palma, té com a objectiu promocionar Mallorca com a destinació turística durant tot l'any, i no només com una destí de sol i platja, com és habitual. Sota la marca “Passion for Palma” es duu a terme aquesta promoció de l'illa que va començar amb la campanya "Vacances per la cara", en la qual es va comptar amb alguns dels bloguers de “Mallorcablogs” per donar difusió a la mateixa.

Aprofitant les festes de Sant Sebastià, que varen tenir lloc del 17 al 20 de gener, es va realitzar un "blogtrip" a l'illa, organitzat així mateix per la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 i el blog “Viajes y Eventos”: bloguers vinguts de diferents províncies del territori nacional, varen poder conèixer part de l'oferta cultural i gastronòmica de Palma.

Els bloguers venien des d'Astúries, Barcelona, Bilbao, Madrid i Tenerife i varen poder descobrir i donar a conèixer com és Palma en aquestes festes patronals.

Entre altres activitats, aquests bloguers varen assistir a l'activitat gastronòmica “Peccata Minuta” de la mà de xefs d'alta cuina al Mercat de l'Olivar, i al correfoc. També varen gaudir d'una visita guiada per Sa Llotja i Santa Catalina, on pogueren degustar la gastronomia mallorquina, i varen visitar la Catedral, el museu Es Baluard i la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca.

Els participants d'aquest blogtrip, varen ser:

Ahora toca viajar (dos usuaris): Bloc motxiller, somiador i idealista, amb mirada literària i singular .
Quaderns de Bitacola (dos usuaris): Diari de viatges d'una volta al món.
Un mundo para 3: Bloc familiar on trobareu les nostres aventures viatgeres.
Fotoescapada: Bloc de viatges , escapades i experiències en mode fotogràfic.
El Txoko de Lonifasiko: Viatges , escapades i gastroexperiencias, en família.
Los viajes de Ali: Passió pel món i la seva gent.
Viaje al atadecer: Bloc de viatges i escapades al llarg del món.
Machbel: Fotografiant el món, bloc de viatges.


 

Enllaços relacionats

Viajes y Eventos