Fundació Miró


Dirigit per Santiago Serrano, des del passat dilluns, dia 12, els Tallers d’Obra Gràfica de Joan Miró acullen el curs “MÉTODO DE TRANSFERENCIA CON TINTAS OFFSET” que finalitzarà el proper divendres 16 d’agost.El taller consisteix en l’aprenentatge d’un mètode d’estampació i transferència realitzat mitjançant tintes òfset damunt papers, cartolines i altres suports, creant imatges reals i directes. El procés és ràpid, efectiu, lúdic i alhora absolutament pràctic, i ofereix enormes possibilitats creatives per a projectes, investigació i educació, així com múltiples aplicacions al gravat, la pintura, l’escultura, el dibuix, etc.

Color, veladures, esfumats, grafisme, màcules, emmascaments, collés, etc. han estat el punt de partida del taller.

El mètode i la tècnica genera una ràpida resposta per part dels assistents al taller per al desenvolupament d’iniciatives i permet crear múltiples vies per al desenvolupament i la investigació personals.

Els materials necessaris i les superfícies que poden transferir-se amb aquest procés són d’ús corrent i normals: cartolines, papers de qualsevol origen, collés, cartons, murs, fusta, melamines, contraplacats, a més dels que l’alumne cregui necessaris.


Més informació sobre l’artista: www.santiagoserrano.com

També a la nostra web: http://miro.palmademallorca.es