Fundació Miró


ME_MMIX. Festival de música electrònica. Música mixta i videoprojeccióEl Festival ME_MMIX (Música Electrònica_Música Mixta i Vídeoprojecció) és una iniciativa impulsada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Palma i la Fundació Palma Espai d’Art.

ME_MMIX Festival té per objectiu principal la programació de música contemporània, vinculada a mitjans electrònics. També pretén potenciar la interdisciplinarietat escènica relacionada amb la tecnologia. ME_MMIX Festival presentarà obres electròniques i mixtes en tots els concerts però, per a oferir una visió més àmplia de la música dels segles XX i XXI, també sìnclouran obres sense mitjans electrònics. La programació de ME_MMIX Festival abordará un ampli espectre creatiu però sempre vinculat a la tradició acadèmica, a la innovació tecnològica i a la creació contemporània. La direcció artística i coordinació del festival corr a càrrec del compositor mallorquí Mateu Malondra Flaquer.

La primera edició del Festival ME_MMIX està programat per als dies 9, 10 i 11 d'agost 2013. Aquesta primera edició és una presentació de la línia de treball que desenvoluparà el Festival en futures edicions.

ME_MMIX 2013 inclou 6 concerts a diferents localitzacions a Palma.

 


Programa ME_MMIX 998 KB