Fundació Miró


"Miró. Poésie et lumière" al Museu Fundació l'Hermitage de Lausanne. INAUGURACIÓFernando Gilet i Elvira Cámara assisteixen a l'acte d’inauguració de l'exposició "Miró. Poésie et lumière" al Museu Fundació l'Hermitage de Lausanne, a Suïssa.


A l'acte han assistit més de 500 persones i ha comptat amb la presència de personalitats com: Florence Germond, consellera municipal, directora de finances i del patrimoni de la ciutat de Lausanne, Sylvie Wuhrmann, directora de la Fundació l’Hermitage; Fernando Gilet, tinent de batle de l'Ajuntament de Palma; Elvira Cámara, directora de la Fundació Pilar i Joan Miró, Miguel Angel de Frutos Gómez, ambaixador d'Espanya a Suïssa i Maria Luisa Lax, comissària de l'exposició.

"Mallorca és la poesia i la llum", va dir Miró el 1957. La Fundació l’Hermitage acull aquest estiu, des del 28 de juny fins al 27 d'octubre, un conjunt excepcional de 80 obres de Joan Miró (1893-1983), procedents de la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma de Mallorca, que posseeix una gran part del patrimoni de l'artista.

L'exposició reuneix més de 80 obres de Joan Miró, procedents del fons artístic de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, moltes de les quals no han estat encara contemplades a Suïssa: 50 pintures -algunes de grans dimensions-, obra damunt paper, escultura en bronze, terracotes i objectes diversos procedents tant del seu taller com de la seva col•lecció personal.

 

Enllaços relacionats

Musée Fondation l’Hermitage


Dossier de premsa 254 KB

Dossier de premsa 191 KB