Fundació Miró


Dia del llibre a la Biblioteca de la Fundació Pilar i Joan Miró. 23 i 24 ABRILEns plau convidar-vos a celebrar el dia del llibre a la biblioteca de la Fundació Pilar i Joan Miró. Amb aquest motiu la biblioteca ha previst realitzar la següent activitat els dies 23 i 24 d’abril de 2013 a les 12:00h.

• Presentació de llibres il•lustrats: Aquells usuaris que estiguin interessats podran contemplar dos dels llibres il•lustrats per Joan Miró que formen part del nostre fons. La presentació la durà a terme la bibliotecària del museu a la Sala Estrella i a la biblioteca. Els llibres seleccionats són els següents:

Autors anònims catalans. Lapidari, llibre de les propietats de les pedres, 1981.
Baix el nom de Lapidari, llibre de les propietats de les pedres, Miró va reunir aquesta sèrie de dotze aiguaforts i dotze aiguatintes i aiguaforts. Fets aquests gravats, juntament amb l'escriptor català Pere Gimferrer va preparar l'edició com a llibre d'artista, amb un recull d'onze textos anònims catalans del segle XV que l'escriptor va seleccionar i prologar.

Rafael Alberti. Maravillas con variaciones acrósticas en el jardín de Miró, 1975.
L’any 1975 es publicà aquest llibre de Rafael Alberti amb 22 litografies de Joan Miró. Durant la visita i realització de l’activitat es podrà contemplar part de la correspondència relacionada amb aquest projecte que es varen intercanviar l’artista i l’escriptor.

També volem aprofitar per informar-vos de que la Biblioteca ja té pàgina a Facebook, aquí teniu l’enllaç http://tiny.cc/5npmvw .Vos convidem a visitar-la i a participar amb les vostres opinions i comentaris.

Us esperem!

Biblioteca de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca
C/ Saridakis, 29
Palma de Mallorca
Tel. 971 701 420