Fundació Miró


CONCERT DE JIMMY WEINSTEIN GROUP. 17 D'AGOST A LES 21 H.17 D’AGOST A LES 21 H
CONCERT DEL JIMMY WEINSTEIN GROUP
Satoko Fujii, piano. Natsuki Tamura, trompeta. Lilli Santon, veu. Toni Miranda, guitarra. Jimmy Weinstein, bateria.

Jimmy Weinstein, bateria i compositor, nascut a Chicago l’any 1960, va perfeccionar la seva formació, que havia començat de molt jove, al Berklee College of Music de Boston. Va tenir com a mestre Max Roach, a la Universitat de Massachusetts, i trobades didàctics amb Jaco Pastorius, Paul Bley i David Liebman, entre d’altres, de qui ha rebut influències. Weinstein, a qui agrada definir-se com drummer songwriter (bateriautor), ha enregistrat més de vint àlbums com a líder o acompanyant i realitzant gires pels Estats Units, Europa i el Japó tocant les seves composicions.

La fenomenal pianista japonesa Satoko Fujii és actualment una de les compositores més prolífiques de l’escena jazzística d’avantguarda. En els múltiples propòsits artístics de la seva música conviuen multitud de tendències, entre les quals destaquen el jazz, l’avant-jazz i el folklore del seu país.

Al concert de la Fundació Miró s’interpretaran variacions de temes de compositors que es relacionaren amb Joan Miró com Karlheinz Stockhausen, John Cage o Erik Satie, entre d’altres.

 


INVITACIÓ /INVITACIÓN 489 KB

489 KB