Fundació Miró


Catendé trio ofereix el primer concert d'estiu a la FundacióLA FUNDACIÓ PILAR I JOAN MIRÓ HA ACOLLIT AVUI VESPRE EL PRIMER DELS SEUS CONCERTS D’ESTIU QUE HA ANAT A CÀRREC DE CATENDÉ TRIO, FORMAT PER CECILIA GIMÉNEZ, VEU I PERCUSSIÓ; JOSEP SASTRE, FLAUTA TRAVESSERA I SAXO ALT, I JON CILVETI, GUITARRA I VEU.

El concert, ha obtingut una gran resposta per part del públic, que ha pogut gaudir d’una mostra del repertori musical d’aquest grup que ha inclòs temes de Samba, Bossanova, Mpb –música popular brasilera – i Jazz.

Catendé trio enfoca les cançons tenint una cura especial en els diferents estils tractats i les formes d’interpretar-los. D’aquesta manera divulguen la música creada i interpretada per alguns dels més grans compositors i poetes de la música popular americana, com Ari Barrosso, A.C. Jobim, Vinicius de Moraes, Victor Young, G. Gershwin i Richard Rogers, entre d’altres.

La formació com a tal compta amb mig any de vida durant el qual han interpretat aquest repertori en diferents llocs de Mallorca (llibreries, bars, restaurants i festes populars, amb la intenció de divulgar el seu projecte.

Cecilia Giménez, Argentina: cantant y docent des de l’any 2001. Formació clàssica i moderna a Argentina i Barcelona. Creadora del projecte “Olives per Somiar”. Entre els anys 2003 i 2011, ha actuat a les principals sales de Barcelona.Josep Sastre, Mallorca: Després de cursar estudis clàssics al Conservatori de Música i Dansa de les Illes Balears, ha complementat la formació amb cursos i seminaris de música moderna (EMMAT, Factoria de So -Berklee College of Music). Professionalment ha col·laborat en diferents projectes de tot tipus a Mallorca, com Balcan Bus, Circ Bover, La Vereda, Rickshaw Jazz Project, etc.Jon Cilveti, Mallorca: músic de formació clàssica i moderna. Durant els darrers anys s’ha centrat en la música brasilera i la realització de bandes sonores del Circ Bover, companyia amb la que ha actuat en importants festivals de teatre i circ (Iberoamericà de Bogotà i Fira de Tàrrega, entre altres).