Fundació Miró


CONCERTS D'ESTIU A LA FUNDACIÓ. 20 DE JULIOL I 17 D'AGOST20 JULIOL A LES 22 H
CONCERT DEL GRUP CATENDÉ TRIO
Cecilia Giménez, veu i percussió. Josep Sastre, flauta travessera i saxo alt. Jon Cilveti, guitarra i veu.


Catendé Trio treballa amb un repertori que inclou temes de Samba, Bossanova, Mpb –música popular brasilera – i Jazz. El grup enfoca les cançons tenint una cura especial en els diferents estils tractats i les formes d’interpretar-los. D’aquesta manera divulgam al públic mallorquí la música creada i interpretada per alguns dels més grans compositors i poetes de la música popular americana, com Ari Barrosso, A.C. Jobim, Vinicius de Moraes, Victor Young, G. Gershwin i Richard Rogers, entre d’altres.


17 D’AGOST A LES 21 H
CONCERT DEL JIMMY WEINSTEIN GROUP
Satoko Fujii, piano. Natsuki Tamura, trompeta. Lilli Santon, veu. Toni Miranda, guitarra. Jimmy Weinstein, bateria.


Jimmy Weinstein, bateria i compositor, nascut a Chicago l’any 1960, va perfeccionar la seva formació, que havia començat de molt jove, al Berklee College of Music de Boston. Va tenir com a mestre Max Roach, a la Universitat de Massachusetts, i trobades didàctics amb Jaco Pastorius, Paul Bley i David Liebman, entre d’altres, de qui ha rebut influències. Weinstein, a qui agrada definir-se com drummer songwriter (bateriautor), ha enregistrat més de vint àlbums com a líder o acompanyant i realitzant gires pels Estats Units, Europa i el Japó tocant les seves composicions.

La fenomenal pianista japonesa Satoko Fujii és actualment una de les compositores més prolífiques de l’escena jazzística d’avantguarda. En els múltiples propòsits artístics de la seva música conviuen multitud de tendències, entre les quals destaquen el jazz, l’avant-jazz i el folklore del seu país.

Al concert de la Fundació Miró, inclòs en el cicle Les Músiques de Miró, s’interpretaran variacions de temes de compositors que es relacionaren amb l’artista com Karlheinz Stockhausen, John Cage o Erik Satie, entre d’altres.

 


Invitació 401 KB

401 KB